Актуелно

ДУИ ги објави имињата на носителите на кандидатските листи

ДУИ ги обелодени имињата на носителите на изборните листи за претстојните парламентарни избори на 11 декември.

Во шестата изборна единица носител ќе биде лидерот на ДУИ, Али Ахмети, во првата носител ќе биде Артан Груби, во втората Ејуп Халими, во третата Нафи Дурмиши, во четвртата Артин Спахиу, во петтата Агим Шаќири и во седмата Џевдет Спахиу.

ДУИ информира дека лидерот Али Ахмети, ја поздравил одлуката на Советот и изразил уверување дека овие кандидати ќе дадат свој придонес за време на кампањата и како членови на следниот состав на парламентот.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top