Зимска провокација од Монтсе Рура


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Зимата (барем онаа календарската, оти метеоролошки ни есен немаме видено), вака-така, е скоро на прагот. Ако за некого тоа значи зголемување на слоевите облека, Монтсе Роура има малку поинаков пристап за зимска дразба.