Актуелно

Зимска идила среде пролет на Шапка

Комбинацијата од ниски температури (особено на повисоките места) со влажниот временски период, на повисоките планини кај нас изминатиов викенд резултираше со нови снежни врнежи и пресни снежни покрики кои направија вистинска зимска идила среде пролет.

We Have Snow“, Фејсбук страната која ја модерира „Конак“ од Попова Шапка, не освежи со идилични фотографии од пресниот снег кој наврна изминатиов викенд.

To Top