Жешка Србинка „тасма“ гола пазари лубеница – вирален видео хит во Србија (снимка)


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


На патот Панчево-Белград покрај тезга со лубеници запира автомобил од кој излегува девојка наметната со марама која веднаш ја вади и гола тргнува да пазари.. Атрактивната гола девојка го поздравува момчето кое работи на тезгата и сака да купи лубеница. Откако лубеницата е избрана девојката плаќа, а изненадениот продавач ја носи лубеницата до нејзиниот автомобил.

-Се надевам дека не ти е непријатно сега, но тоа е. Навистина ти благодарам, му зборува голата девојката на продавачот додека тој и ја носи лубеницата до автомобилот.

Потоа бујната девојка го прегрнува продавачот кој ја прашува дали може да се слика со неа, што девојката без проблеми му дозволува. Видеото стана хит во Србија и пошироко.