Галерии

Заводлив календар за 2019 на одбојкарките на Лоѓ

Одбојкарките на полскиот одбојкарски тим Будовлани од Лоѓ веќе изградија традиција од неколку години со издавање на атрактивни годишни календари на кои тие поизираат во провокативни изданија.

И годинава атрактивните одбојкарки од Лоѓ се „разголеа“ пред објективот на клупскиот фотограф за потребите на новиот клупски календар за 2019 година.

To Top