Видео

Забегани за сите пари: Тешко дека ќе најдете „побудали“ од овие

Адреналинските зависници од base-jump скоковите се вистинските „забеготини“ кои им пркосат на сите стравови од висина и слични фобии. Насловот на видеото подолу симболично гласи „Убијте ги base-jump скокачите, пред тие сами да се убијат“.

To Top