Видео

За градежните грешки, загубените квадратни метри и урбаната мафија – ИРЛ со архитектката Искра Јанковска-Михајловска

По емитување на последната епизода „Изгубени во премерот“, новинарската екипа од ИРЛ пренесува дека добиле бројни пријави од граѓани кои се жалат не само на изгубената квадратура во нивните станови, туку и генерално на лошиот квалитет на зградите во кои живеат. За сите прашања и реакции од граѓаните, снимија разговор со архитектката Искра Јанковкса-Михајловска.

To Top