Враќањето на легендите на Манчестер Јунајтед: Класата ’92 повторно заедно на теренот

Култната класа ’92 од славната фудбалска генерација на Манчестер Јунајтед повторно се врати на зелениот терен, во едно романтично и емотивно ново здружување околу фудбалот.

Легедарниот Дејвид Бекам купил 10 проценти од акциите на Салфорд и на тој начин им се придружил на своите екс соиграчи од Манчестер Јунајтед, браќата Фил и Гери Невил, Ники Бат, Рајан Гигс и Пол Сколс како ко-сопственик на клубот.

Натпреварот меѓу Салфорд и Довер , Дејвид Бекам го следел од трибините на стадионот „Пенисула“.