Вознемирувачки: Видете како фудбалерот го убива судијата!

Трагедијата која се случи во мексиканската лига каде фудбалер поради црвен картон уби судија денес го потресе целиот свет.

Низ медиумите сега се појави и снимка на која се гледа трагичниот момент. Фудбалерот му задава силен удар во глава, несреќниот судија паѓа како покосен, но за жал починува на лице место и покрај брзата интервензија на лекарите.