Тијана Грегори – заводлив сексапил со њујоршка регистрациај


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Тијана Грегори е модел од Њујорк која со своите атрактивни фотографии привлекува бројна публика на својот Инстаграм профил.

A photo posted by Tianna Gregory (@tiannag) on

Кога вели бројна публика, мислиме на оние 3,5 милиони фанови кои ја следат на социјалната мрежа. А има и што да видат таму.

A photo posted by Tianna Gregory (@tiannag) on

A photo posted by Tianna Gregory (@tiannag) on

A photo posted by Tianna Gregory (@tiannag) on

A photo posted by Tianna Gregory (@tiannag) on

A photo posted by Tianna Gregory (@tiannag) on

A photo posted by Tianna Gregory (@tiannag) on

A photo posted by Tianna Gregory (@tiannag) on

A photo posted by Tianna Gregory (@tiannag) on

A photo posted by Tianna Gregory (@tiannag) on