Вебкафе

Во рурален дел од Кентаки им направиле кружен тек – еве како се снајдуваа локалните возачи (снимка)

Крстосницата тука била терсене и често имало сообраќајки, па власите решиле да направат кружен тек и мислеле дека со тоа ќе го решат проблемот. Ама…

To Top