Виц: Знаеш кој ми е татко?!


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Некаде во Македонија…
Полицаец запира автомобил и му вели на младиот возач:
– Ве молам излезете од автомобилот, за да направите тест за алкохол.
Младиот возач:
– Ти знаеш ли кој ми е татко, бе?!
Полицаецот:
– Зошто? Вашата мајка уште ви нема кажано?!