Мајтап

Виц: Жестока женска одмазда

Вчера пак се скаравме со мажот ми.

И? Што се случи?

Му се одмаздив јако на ѓубрето!

Како ма?

Му ставив вијагра го супата. Да видиш после како трчаше по мене и како коленичеше да се смириме.

To Top