Мајтап

Виц: Прва брачна ноќ

Во спалната од младоженците на првата брачна ноќ:

Срце, кажи ми дали јас сум првиот што спие со тебе?

Срце, ако заспиеш, стварно ќе бидеш првиот.

To Top