Виц: Женски муабети за „онадење“

Седат Митра, Ружа и Трпана и разговараат за сексот.
-Синоќа кога се сексавме со Цветко мој го фатив за јајцата, а тие мраз ладни. Не сум приметила досега – вели Митра.
-Да бе исто и на Перо мој му се ладни. Сигурно така е кај сите мажи – вели Ружа.
-Јас не сум приметила досега ама вечер ќе проверам – вели Трпана.
Следниот ден доаѓа Трпана со модро око. Митра и Ружа ја прашуваат што се случило:
-Синоќа кога се сексавме со Трпе го фатив за јајца, а тие топли. И го прашав: Трпе зошто твоите јајца се топли, а на Цветко и Перо ладни? И еве што ми направи.