Мајтап

Виц: Женска верност

Перо ѝ вика на жена си:
– Жено, морам да ти се исповедам нешто…
– Што си направил сега?!
– Кога имаме секс цело време мислам на Мара комшивката.
– Гнасо една! Јас со кој и да имам секс, само на тебе мислам.

To Top