ВИЦ: Женска мака


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Две другарки на кафе…

Што си нервозна, ма?

Како, ма, да не сум нервозна. Мажот ми, за да ми докаже дека цел живот не знам што носам во ташната, ми ставил камења – две недели сум ги влечкала на рамо!