Виц: Жена со говорна мана


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓Двајца пријатели си пијат пивца.
– Интересно, зошто толку мажи се вртат околу жена ми?
– Веројатно ја гледаат како прилично привлечна.
– Да бе, како не! И што е толку привлечно кај неа?
– Говорната мана.
– Што зборуваш?! Таа нема никаква говорна мана!
– Хм… Значи ти си единствениот кој сеуште не знае дека таа не знае да се каже „НЕ“.