Мајтап

Виц: Жена по кафани

Зошто сакате да се разведете?

Жена ми по цели ноќи скита по кафани.

Ајдееее! Да не лажеш?

Не лажам господине судија. Секоја вечер излегува и ака по кафани да ме бара мене.

To Top