Славни

Трет дел од „Трите“ – документарецот за обвинителките Јанева, Фетаи и Ристоска

Трите обвинителки искрени пред камерата. Отворено за нивниот приватен живот, за навиките, проблемите, за музиката што ја слушаат.

Во судница сериозни и фокусирани, приватно – сосема обични, насмеани и свои. Еве го последен, трет дел од досието за Катица, Фатиме и Ленче во кој трите обвинителки откриваат како планираат да ја продолжат кариерата по завршувањето на мандатот во СЈО, а кој го објавува А1Он.

To Top