Мајтап

Виц: Желбите на Перица и наставничката

На час по ликовно:
Деца сега ќе цртате она што сакате да го правите кога ќе пораснете
(Сите деца цртаат само малиот Перица седи и ништо не прави)
Што е Перица немаш идеја?
Што би сакал да правиш кога ќе пораснеш?
Па учителке, би сакал да се оженам за вас.
Да и ..?-прашyва учителката.
Сакате да ви нацртам?

Advertisements
To Top