Актуелно

Прес-конференција за референдумот на првиот македонски парламентарен состав

Пратеници од првиот парламентарен состав денеска ќе одржат прес-конференција во врска со претстојниот референдум кој треба да се одржи во недела.

На обраќањето за медиумите и јавноста тие ќе упатат порака до граѓаните на Република Македонија во врска со пнеделното референдумско гласање.

Прес-конференцијата ќе се одржи во Прес-центарот на Собранието.

Advertisements
To Top