Виц: Згодна жена со склероза


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Оди млада, згодна жена на лекар и му се жали на докторот:

Докторе, мислам дека имам склероза.

Докторот: Каква склероза, млада сте уште за таква појава.

Жената: Па така, кога ќе излезам со другарките навечер, заборавам дека сум мажена.