Виц: Згодна жена на психијатар


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Оди згодна жена на психијатар, психијатарот ја прима, ја гледа и вели:

Ајде сега соблечете се и легнете.

Ама како тука да се соблечам, непријатно ми е од вас.

Нема проблем, еве, ќе го исклучам светлото.

Го исклучува светлото. Поминува некое време па се слуша:

Добро, еве се соблеков, каде да ги ставам алиштата.

Психијатарот вели:

Можете тука, врз моите, па да почнеме.