Виц: Кој е таткото?

Ќерката ја прашува мајката:

Мамо, ако бакнам дечко, можам да затруднам?

Не, ќерко. Тоа одамна го знаеш.

А ако бакнам некого со француски бакнеж?

Ни така не можеш.

А при анален секс можам да затруднам?

Не можеш ни така! Аман веќе, што е со глупавиве прашања?

Па, се обидувам да дознаам кој е таткото на детето што го носам.