Жена од највлажните соништа: Сара Мекдоналд, дами и господо!

Црнокосата убавица со импресивно бујни гради и задник, Сара Мекдоналд, е жена за каква копнеат повеќето мажи во своите највлажни соништа.

На Инстаграм таа е вистински хит и атракција, а нејзините фотки се главниот фактор за тој нејзин статус.