Мајтап

Виц: Запиен на покрив

Мажот цело утро таманел ракија со комшијата, па кога комшијата си заминал, се качил на дрво да ги сече старите гранки.

Излегува сопругата и му се дере:

Симни се бре, говедо пијано, ќе паднеш и ќе се отепаш, ќе те пишат дека си умрел од коронавирус, па ќе треба две недели да дремам во самоизолација дома.

To Top