Виц: Закана од сопругата


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Семејна расправија дома.

Сопругата:

Ако не ми дадеш пари за фустан, да знаеш дека ќе излезам гола!

Сопругот:

И така ќе излегуваш, нати пари земи две пива од по литар и пол.