Мајтап

Виц: Вработени во јавна администрација

Прават муабет двајца вработени во јавна администрација:

Леле брат, колку уморено изгледаш!

Другиот:

Остај брат, олку тежок крстозбор немам решавано којзнае колку време.

To Top