Виц: Како сум настанал јас?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Синчето го прашува таткото:

Тато, тато, како сум настанал јас?

А таткото замислено:

Не е проблем како си настанал ти. Проблем е што барав јас кај неа во 3 часот по полноќ.