Мајтап

Виц: Директорот на телефон

Во фирмата долго време ѕвони службениот телефон, а никој не се јавува. На крајот крева еден од вработените и се слуша:

Ало! Зошто никој не крева на телефон кога ѕвонам јас?

Работникот: Ајде кажи побрзо што е работата, зафатени сме имаме работа преку глава.

Знаеш ли ти со кого разговараша? На телефон е твојот директор!

А ти знаеш ли со кого разговараш?

Не знам.

Е па иди јади гомна и иди у три пизде материне.

 

To Top