Виц: Водоводџија на врата


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Во стан звони водоводџија, му отвара маж.

Добар ден, сте имале проблем со водоводот?

Не бе, исправен е.

Нели е ова станот на Јованови?

Ние сме Ристови, Јованови се иселија пред три месеци.

А бе шо му е на овој народ, прво викаат мајстор а после се селат.