Виц: Имаш дечко?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Имаш ли дечко?

Не.

Замисли и јас немам девојка.

И што сакаш да кажеш со тоа?

Дека и двајцата сме грди. Ете тоа!