Виц: Внучко, стани јас да седнам


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Влегува една уморена баба во градски автобус, сите седишта зафатени, па му вели на едно момче кое седи:

– Внучко, ај стани и направи ми место да седнам јас, стара сум и уморена, ме болат нозете.

– Бабо, ти кога беше млада им стануваше ли на постари за да седнат? – прашува дечкото.

– Да, секогаш им правев место на постари.

– Е па, затоа сега те болат нозете бабо.