Виц: Младите невести и бабата


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Си прават на кафе муабет две млади невести, па едната се жали:

– Маче, многу сум депресивна. Ме отепа депресија.

Го потслушнала од другата страна на собата тоа бабата, па им вели:

– Ееее, невесто, во наше време тоа се викаше МРЗА.