Виц: Влажен сон


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Се будат утрото Трпе и Трпана, па таа му вели:

– Ноќеска плачеше во сонот…

– Да? А бе, те сонував дека си ме напуштила, си избегала од мене.

– И за тоа плачеше?

– Не бе, срцка, брзо се врати назад, затоа.