Мајтап

Виц: Вијагра од 100-ка

Во аптека:

Дајте ми Вијагра од 50 милиграми, да ја израдувам жена ми вечерва.

Жалам, господине. Немаме од 50. Ќе ви дадам од 100 милиграми и ќе ја расцепите на две.

Кој? Жена ми?

Не, господине, таблетата.

To Top