Мајтап

Виц: Вие близнаци сте?

Добар ден…
Добар ден, извинете, дали сте близнаци?
Не, зошто прашувате?
Па, мајка ви исто ве облекла, баш сте слатки!
Господине, ве молам излезете од автомобилиот и донесете ја возачката и сообраќајната дозвола!

To Top