Славни

Најдоброто од Финска: Изабел Лјундгел – расна нордиска убавица

Изабел Лјундгел е Финка која во 2014 година ја освои титулата Мис на градот Хелсинки каде што е родена. Откако го освои ова натпреварување, таа продолжи да се бави со моделинг.

Изабел порасна во Финска, каде заврши и факултет за туризам, а сега живее и работи како амбасадорка за туризам на далечниот Тајланд.

Нордиската убавица со својот атрактивен изглед е вистински празник за машките очи, во што можете да се уверите од фотографиите.

To Top