Виц: Трчање по автобус и по жена


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Трча Перо да го стигне градскиот автобус и успева да го „фати“ во последен момент и да се качи. Седнува задишан на едно од слободните седишта, а една згодна жена која седи на седиштето спроти неговото шеговито му вели:

Господине, знаете ли дека по жена и по автобус никогаш не се трча.

А Перо на тоа, уште задишан, одговара:

Се трча, додека да се качи човек.