Виц: Ти мене не ме сакаш!


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Двајца другари си прават муабет:

– Брат, се скарав со девојката.

– Аман бе!? Само два месеци бевте во врска, што се случи?

– А бе, цело време, без престан, ми велеше „ти мене не ме сакаш…ти мене не ме сакаш“.

– И?

– И ништо, на крај ме убеди дека не ја сакам…