Мајтап

Виц: Тест за интелигенција на плавуши

Се собрале луѓе да видат каква е интелегенцијата на плавушите.

Собрале на едно тестиранње околу 100 плавуши. Ги прашувале којa е спремна да одговара нелолку прашања. Се пријавила една, а другите седеле како публика.

Почнале да ја прашуваат 2+2 таа вика 5 публика плавуши викаат дајте ѝ уште една шанса. Добро .Второ прашање 3+2 таа вели 6 пак почнала публиката да вика дајте ѝ уште една шанса и на крајот ја прашуваат 3+1 таа 4 и публиката плавуши: дајте и усте една шанса.

Advertisements
To Top