Виц:Тато, што е тоа брак?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Синчето го прашува таткото:
Тато, што е тоа брак?
Брак, сине, е состојба во која двајца возрасни луѓе заеднички решаваат проблеми кои воопшто не би ги ни имале доколку не се во брак.