Мајтап

Виц: Свадба – реално

Една баба гледа како поминува свадбена поворка и си мрмори:
– Уште една ја забрале со музика да мие садови, да пере, да чисти, да трча по сопруг, по деца, да гледа свекор, свекрва…

To Top