Виц: Стјуардесата и свештеникот


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Маж и свештеник седат еден до друг во авион. Кај нив доаѓа млада и убава стјуардеса. Мажот нарачува виски со мраз.
– А Вие? – го прашува таа свештеникот.
– А не! – вели свештеникот. – Јас попрво ќе направам прељуба отколку да вкусам алкохол.
Засрамен, мажот ѝ ја враќа чашата на стјуардесата и ѝ вели:
– Извинете, не знаев дека можам да бирам…