Мајтап

Виц: Сопругата си го заборавила телефонот дома

Жената му ѕвони на мажот од канцеларијата:
– Ало срце, си го заборавив телефонот дома, те молам исклучи го, ќе ми се потроши батеријата!
– Ти стигна порака…
– Од кого е?
– Од Јован. Пишува: Цела ноќ не сум спиел, ми недостигаш, сакам да те видам пак!
– Ми го спакува ли куферот?
– Да, пред вратата е.

To Top