Виц: Сообраќајка на пешачки


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Полицаец го испрашува возачот на местото на сообраќајната несреќа:

– Сега сакам да ми објасните како го удривте пешакот на пешачкиот премин?

Возачот:

– Господине полицаец, воопшто не го удирив! Застанав да му дадам предност, и тој се онесвести од изненадување.