Виц: Кога е убав мажот


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Перо и Трпе прават муабет, па Перо во еден момент со тешко срце му вели на Трпе:

Трпе, брат, морам да ти кажам нешто искрено.

Кажи бе, другар.

Жена ти ти набива рогови, да знаеш.

Ако бе, Перо, што има врска. На убав маж сè му стои.