Виц: Паразити во органи


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


На час по биологија наставничката испрашува:

Во кои органи има најмногу паразити?

Само Перица крева рака.

Ајде, Перица, вели наставничката.

Во државните органи, наставничке, како од пушка испалува Перица.