Виц: Слабиот и дебелиот


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Двајца другари, едниот слаб, другиот дебел, прават муабет. Дебелиот:

А бе, брат, да те прашам, вака во топ форма си, слаб и одржан.

Како се храниш за да ја одржуваш линијата?

Исто како и ти, само едно тенџере помалку.